Harrison (Harry)

Algemeen

Cardento X Julio Mariner XX

Cardento
De Holsteiner hengst Cardento heeft alles. Een topafstamming, de capaciteit om zelf op Olympisch niveau te presteren en het vermogen om zijn talent door te geven aan zijn nakomelingen. Daarnaast beschikt hij over een gouden karakter.

Palmares
Cardento zelf heeft zich bewezen op het allerhoogste niveau. Onder Peter Eriksson won hij de Zilveren Medaille op het WK, EK en de Olympische Spelen van Athene. Hij won de Nations Cup van Rome, Drammen en Ikast en individueel won hij de Grote Prijzen van o.a.: Holte, Helsingborg, Angelholm, Gera en Kungsbacke (2x).

Julio Mariner xx
De bruine Engels volbloed hengst Julio Mariner xx is een renpaard die een aantal koersen gelopen heeft in Engeland. Hier is hij dan ook in de fokkerij gebruikt, maar daar was hij niet goed genoeg voor, omdat zijn nakomelingen veelal niet goed presteerde op de renbaan. De door J. Greve naar Nederland gehaalde hengst, deed het in de warmbloed fokkerij wel erg goed. Tijdens het gedragsonderzoek werd Julio Mariner xx gekenmerkt als een  zeer vriendelijk, attent, gehoorzaam, eerlijk paard met een uitstekend humeur. Heeft een excellente rencarrière achter zich en heeft al enkele jaren ter dekking gestaan. Tijdens de lichte werkzaamheden gedraagt hij zich zeer ontspannen. Veel bereidheid om te werken, werkt met veel plezier.

Wilt u meer informatie over Harrison?

Maverick Stables

Openingstijden