Over ons

Vanuit het enthousiasme en de passie om de ontwikkeling van  veulens tot aan het rijpaard te observeren en te begeleiden, is Maverick Stables ontstaan ​​met als doel de paarden vanaf de geboorte zo goed mogelijk voor te bereiden en te begeleiden in de sport.

Fokkerij

Maverick Stables is een kleinschalige stal voor het fokken van hoogwaardige sport- en prestatiepaarden.

Door te blijven selecteren op bloedlijnen, exterieur, beweging en karakter proberen wij een zo goed mogelijk sportpaard te fokken. 

Faciliteiten

Maverick Stables is een prachtige accommodatie gelegen in het buitengebied van Lelystad en omringd door
weilanden.

Op het gebied van duurzaamheid
zijn er 2 laadpalen en een warmtepomp bijgekomen. De overkapping van de paddocks wordt in de nabije toekomst zonnepanelen gelegd. Het bedrijf is dus volop in ontwikkeling!

Maverick Stables is een familiebedrijf dat zich kenmerkt door uitstekende faciliteiten en liefde en zorg voor het paard. Dierwelzijn, veiligheid en plezier staan daarbij voorop.

De stal opende 1 december 2014 de deuren. In de daaraan voorafgaande maanden zijn de stallen, de rijbanen en overige faciliteiten van Maverick Stables grotendeels vernieuwd.

Maverick Stables is aangesloten bij de Federatie van Nederlandse Ruitersportcentra (FNRS) die de stal vijf sterren heeft toegekend.