Welkom bij
Maverick Stables

Maverick Stables is een familiebedrijf dat zich kenmerkt door uitstekende faciliteiten en liefde en zorg voor het paard. Dierwelzijn, veiligheid en plezier staan daarbij voorop.​

De pensionstal opende 1 december 2014 de deuren. In de daaraan voorafgaande maanden zijn de stallen, de rijbanen en overige faciliteiten van Maverick Stables grotendeels vernieuwd. Maverick Stables is aangesloten bij de Federatie van Nederlandse Ruitersportcentra (FNRS) die de pensionstal vijf sterren heeft toegekend. Daarnaast is Maverick Stables een erkend leerbedrijf (SBB). Leerlingen kunnen bij ons zeer gerichte praktijkervaring opdoen.
Pensionstal Maverick Stables

NIEUW!!!

Online reserveren

Veel mensen hebben paardensport als hobby dan wil je niet als je wilt paardrijden dat de rijbaan niet beschikbaar is. Bij ons kan je gebruik maken van een reserveringssysteem zodat je een afspraak kan maken wanneer het jouw uitkomt!

24/7 bereikbaar

Je kan een afspraak maken of faciliteiten reserveren wanneer het jouw uitkomt.

Eenvoudig

Maak eenvoudig een afspraak om bijv. een les te nemen of om gebruik te maken van onze rijbanen.

IDeal

Je kan betalen met de meest gebruikte online betaaldmethode IDeal.

Maximaal beveiligd

Niemand mag er ongevraagd met jouw geld vandoor gaan. Daarom maken we gebruik van een beveiligde internetbeveiliging zodra je bij onze virtuele kassa bent.

Evenementen

Maverick Stables

Openingstijden